Jump to content

Naplata parkinga

mario3

Preporučene objave

Stvar se dogodila proljetos u Omišlju na Krku. Parkirao sam na gradskom parkingu na kojem je od ove godine određena naplata parkinga od 1.6. Moj auto je stajao nekoliko dana na parkingu, npr. od 28.5. do 1.6. i kazna me dočekala na vjetrobranskom staklu. Ja sam pogledao koliko iznosi dnevna karta za parking (20 Kn) i platio sam ju, a njihovu kaznu od 100 Kn sam zanemario. Oni su me čak i telefonski nekako pronašli, dali su mi do znanja da vide što sam ja uplatio na što sam im ja odgovorio da nisam dužan platiti ništa više od cijene dnevne karte. I na kraju, neki dan mi ponovno stiže opomena pred tužbu.

Ovim putem molim potvrdu svoje teze. Koliko se sjećam iz novina donesena je neka presuda Ustavnog suda u vezi toga, mislim da se je odnosila na Zagrebparking i da su oni i prilagodili poslovnu praksu (ne naplaćuju više "kaznu" nego "dnevnu kartu"). Ako sam u pravu, molim podatke na što da se pozovem u svojoj žalbi.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija