mario3 objavljeno: 26. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2012. Stvar se dogodila proljetos u Omišlju na Krku. Parkirao sam na gradskom parkingu na kojem je od ove godine određena naplata parkinga od 1.6. Moj auto je stajao nekoliko dana na parkingu, npr. od 28.5. do 1.6. i kazna me dočekala na vjetrobranskom staklu. Ja sam pogledao koliko iznosi dnevna karta za parking (20 Kn) i platio sam ju, a njihovu kaznu od 100 Kn sam zanemario. Oni su me čak i telefonski nekako pronašli, dali su mi do znanja da vide što sam ja uplatio na što sam im ja odgovorio da nisam dužan platiti ništa više od cijene dnevne karte. I na kraju, neki dan mi ponovno stiže opomena pred tužbu. Ovim putem molim potvrdu svoje teze. Koliko se sjećam iz novina donesena je neka presuda Ustavnog suda u vezi toga, mislim da se je odnosila na Zagrebparking i da su oni i prilagodili poslovnu praksu (ne naplaćuju više "kaznu" nego "dnevnu kartu"). Ako sam u pravu, molim podatke na što da se pozovem u svojoj žalbi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.