bambi365 objavljeno: 26. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2012. (uređeno) pozdrav svima... ovako 2009 godine izdavačka kuća naravno je slao na adrese osvojili ste,vi ste u bubnju za izvlacenje nagradne igre bla bla bla...naravno moja mama se s tim igrala i potpisivala sve na moje ime i prezime...stizale su uplatnice, opomene al ja to nisam htjela plaćat....neki dan sam u ladici nasla sve te papire i mene sad zanima sta da ja radim s tim.dal je to otislo u zastaru? dali da ih kontaktiram i vidim sta je stim nakon tri godine? dali d aulozim zalbu jer ja s enigdje nisam potpisala? sta da napravim?strah me da mi ne sjedne na plaću tj fina...unaprijed hvala uređeno: 27. studeni 2012. od burn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 26. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2012. ako doboješ rješenje o ovrsi obvezno podnijeti žalbu (u zakonskom roku od 8 dana .javnom bilježniku ) u cijelosti osporavati potraživanje uz obrazloženje da niste naručili proizvod niti vam je isti dostavljen. žalbu podnijeto obvezno .ako se ne žalite rješenje postaje pravomoćno (nakon 8 dana) i dužni ste platiti traženo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bambi365 odgovoreno: 27. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2012. ako doboješ rješenje o ovrsi obvezno podnijeti žalbu (u zakonskom roku od 8 dana .javnom bilježniku ) u cijelosti osporavati potraživanje uz obrazloženje da niste naručili proizvod niti vam je isti dostavljen. žalbu podnijeto obvezno .ako se ne žalite rješenje postaje pravomoćno (nakon 8 dana) i dužni ste platiti traženo. ali proslo je tri godine meni nis ne dolazi.neznam dali da sta pokrecem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.