Cedo Todorovic objavljeno: 26. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2012. Pozdrav, ćlan sam vijeća romske nacionalne manjine, mene zanima da li je kaznjivo zakonom, ako se ntko predstavlja ćlanom vijeća nacionalnih manjina iako nije, ako jest koji je to zakon i ćlanak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gus odgovoreno: 28. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2012. Nije kazneno djelo...Možda neki prekršaj. Ima li kakvu krivotvorenu ispravu ili se samo usmeno predstavlja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 28. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2012. Zakonom o prekrsajima protiv JRM u Članku 10.je propisano da se radi o prekrsaju ukoliko osoba obmani drugoga u pogledu svoje službene ili društvene funkcije odnosno položaja ili tko upotrijebi lažne osobne podatke kao svoje ili tko potvrdi tuđe lažne osobne podatke kao i tko neovlašteno nosi kakve znakove službene osobe,. Naravno,ukoliko je krivotvorena isprava,radi se o kaznenom djelu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ctodorov odgovoreno: 4. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2012. Radi se o sljedećem da je jedan predsjednik romske udruge izabran u akcijskom planu roma, ali piše da je izabran iz redova vijeća nacionalnih manjina, što nije, jer nije ćlan vijeća romske nacionalne manjine, i redova predstavnika manjina, što isto po mom saznanju nije, jer koliko znam da predsjednik udruge nije predstavnik neke manjine. I sve je to na inicijativu romskog zastupnika u Saboru, i taj isti romski saborski zastupnik, je tog predsjednika, te njegovog oca, koji je isto predsjednik druge romske udruge, te jednog roma, koji je obićni mještanin, na obilježavanju počasti proboja logora u jasenovcu romsko groblje uštice, predstavio ih je u svojoj knjizi kao ćlanove vijeća romske manjine brodsko-posavske županije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.