Jump to content

ugovor o naukovanju


ksenijaboni

Preporučene objave

poštovani ,kao roditelj skrbnik malodobnog djeteta, potpisala sam ugovor o naukovanju , poslodavac nije izvršio obveze iz ugovora, prekršio je zakon o strukovnom obrazovanju čl32. i te čl 14 i čl. 6 iz ugovora o provedbi praktične nastave, s poslodavcem se nemOŽE uopće komunicirati, , škola u kojoj polazi dijete,nije se pridržavala pravilnika o načinu organiziranja i izvođenja nastave u strukovnim školama, agencija za strukovna obrozavanja upučuje me na mzos upravni odjel-koji govori da nije obvezna nadzirati ugovore o provedbi praktične nastave, obrtnička komora također kaže da nije jer se radi o ugovoru plave boje , a ne žute za koje je ona nadležna, inspertor rada obavio nadzor al kaže da ne postoje uvijeti za daljnje vođenje postupka,mada je utvrdio da je da poslodavac nije ispunio svoje obveze i da zaštitu povrijeđenog prava zahtijevam drugdje.

MOLIM VAS POMOZITE KUDA I KOD KOGA DALJE SMATRAM DA SU POVRIJEĐENA UZ SVE I PRAVA DJETETA, 1. MOGU LI PODNJETI KAZNENU PRIJAVU protiv poslodavca i na što točno stavim naznaku, ili koja su druga prava koja mogu ostvariti za svoje malodobno dijete, POMOĆ??????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija