Jump to content

srbništvo nad majkom


RPavlic

Preporučene objave

živim sa majkom ,radim,kojoj je dijagnosticirana demencija.imam dvije setre jedna živi u kanadi a druga sa dečkom izvan mjesta stanovanja (dečko ne radi,nema primanja). i uopće se ne brine o majci.već više od 5 god.živi izvan kuće, ali nije promjenila mjesto prebivališta.sve obaveze i obilaske doktoru obavljam sama kao i plaćanje računa,lijekove,hrana.otac nam je umro davno a mama ne želi ništa rješavati sa ostavštinom.(ima malu penziju)koja su moja prava i kako se mogu zaštiti,što znači dobiti skrbništvo nad majkom.mama ne želi u dom, ali kada ću je morati smjestiti bojim se da će setra doći živjeti sa dečkom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U Vasem slucaju bilo bi najbolje da s majkom potpisete ugovor o dosmrtnom uzdrzavanju (tada odmah po potpisivanju ugovora majcina imovina prelazi na Vas a Vi ste duzni brinuti za majku do kraja njenog zivota). U ovom slucaju morate znati da Vam to mora odobriti czss a i da Vasa braca imaju pravo na svoj određeni nuzni dio u nasljedstvu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija