sinisa1972 objavljeno: 29. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2012. Imam pitanje vezano uz naplatu troškova ročišta. Naime moj odvjetnik kod svakog odlaska na ročište mi naplati (račun i porez) 3000 kn i uredno mi napiše račun.Sada sam imamo dva ročišta u kratkom roku šta je financijski neizdrživo pokrivati takve troškove. Zanima me da li su u praksi stvarno takve cijene drugih odvjetnika ili je to sad nešto po novom(moj odvetnik se pravda da je to zbog linića)? pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 29. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2012. odvjetnik naplaćuje trošak po odvjetničkoj tarifi . trošak ovisi o vrijednosti spora. predpostavljam da tvoj odvjetnik nešto mulja ako se poziva na linića. čuvaj račune i kad bude bude rasprava na kojoj će sudac odrediti kad će donijeti odluku tražiš trošak od protustranke , ako spor bude rješen u tvoju korist. trošak možeš tražiti i prije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sinisa1972 odgovoreno: 30. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 30. studeni 2012. vrijednost spora je malo preko 100.000 kn odvjetnik naplaćuje trošak po odvjetničkoj tarifi .trošak ovisi o vrijednosti spora. predpostavljam da tvoj odvjetnik nešto mulja ako se poziva na linića. čuvaj račune i kad bude bude rasprava na kojoj će sudac odrediti kad će donijeti odluku tražiš trošak od protustranke , ako spor bude rješen u tvoju korist. trošak možeš tražiti i prije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.