Ivica1977 objavljeno: 29. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2012. poštovani, molim Vas za pomoć. naime, predao sam Zahtjev za pomoć prema Centru za socijalnu skrb. Ista mi je odbijena iz razloga što je porezna uprava dostavila na njih zahtjev potvrdu o primanjima koja nije istinita. moja Supruga je nakon 11. godina rada u jednoj tvrtci dobila otkaz te je 15.02.2011. godine dobila otpremninu, porezna uprava je već četvrti put na službenim dokumentima upisala podatak da je navedenu otpremninu moja supruga dobila 2012. godine. Isto je po službenoj dužnosti dostavila i Centru za socijalnu skrb, te mi je prema tome odbijen zahtjev za socijalnu pomoć. Molim informaciju, gdje se mogu obratiti za pokretanje tužbe protiv porezne uprave, jer ja posjedujem dokumente da je moja supruga isto primila 2011. godine a u 2012. godini kako porezna uprava tvrdi. Ujedno posjedujem i dokument koji mi je izdala porezna uprava sa krivim podacima, te posjedujem dokument gdje Centar za socijalnu skrb odbija moj zahtjev za socijalnu pomoć iz razloga što im je porezna uprava dostavila dokumente da je moja supruga tu otpremninu primila u 2012. godini. Tom pogreškom porezne uprave mi je načinjena velika nepravda iz razloga što sada ja i moj supruga ispadamo lažljivci, htjeli smo centar nasamariti za novce. U iščekivanju Vašeg odgovora unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 2. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2012. Postovani,tuzba je ono zadnje kad se iscrpe sve druge pravne radnje.Pretpostavka da ste odbijeni rjesenjem na kojem je morala biti pouka o pravnom lijeku,odnosno zalba,pa ako nije protekao rok za zalbu,pokusajte prvo s tim. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.