Jump to content

Porezna uprava izdala potvrdu o krivim prihodima

Ivica1977

Preporučene objave

poštovani,

molim Vas za pomoć.

naime, predao sam Zahtjev za pomoć prema Centru za socijalnu skrb. Ista mi je odbijena iz razloga što je porezna uprava dostavila na njih zahtjev potvrdu o primanjima koja nije istinita.

moja Supruga je nakon 11. godina rada u jednoj tvrtci dobila otkaz te je 15.02.2011. godine dobila otpremninu, porezna uprava je već četvrti put na službenim dokumentima upisala podatak da je navedenu otpremninu moja supruga dobila 2012. godine. Isto je po službenoj dužnosti dostavila i Centru za socijalnu skrb, te mi je prema tome odbijen zahtjev za socijalnu pomoć.

Molim informaciju, gdje se mogu obratiti za pokretanje tužbe protiv porezne uprave, jer ja posjedujem dokumente da je moja supruga isto primila 2011. godine a u 2012. godini kako porezna uprava tvrdi.

Ujedno posjedujem i dokument koji mi je izdala porezna uprava sa krivim podacima, te posjedujem dokument gdje Centar za socijalnu skrb odbija moj zahtjev za socijalnu pomoć iz razloga što im je porezna uprava dostavila dokumente da je moja supruga tu otpremninu primila u 2012. godini.

Tom pogreškom porezne uprave mi je načinjena velika nepravda iz razloga što sada ja i moj supruga ispadamo lažljivci, htjeli smo centar nasamariti za novce.

U iščekivanju Vašeg odgovora unaprijed zahvaljujem

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija