Jump to content

Presuda za jedno kazneno djelo - obrazloženje za drugo kazneno djelo

Marko1212

Preporučene objave

Molio bih nekoga za pomoć ako zna što učiniti i da li je moguće što učiniti u slijedećem slučaju:

Dakle, tužen sam i osuđen sam prvostupanjskim sudom (Općinski sud) za kazneno djelo uvrede, tj. u presudi piše "kriv je za UVREDU", dok se u obrazloženju obrazlaže da sam počinio KLEVETU.

U žalbi Županijskom sudu uz ostale stvari na koje sam se žalio sam izričitno napomenuo da mi je sud presudio uvredu a obrazložio klevetu, a što je Županijski sud u potpunosti ignorirao, tj. nije napisao niti jedne jedine riječi o tome u svom obrazloženju.

Županijski sud je potvrdio prvostupanjsku presudu, i sad se ja pitam kako to da mogu biti pravomoćno osuđen za uvredu, i da mi je u presudi obrazložena kleveta, te za što sam uopće na kraju osuđen?

Kako nemam novca za odvjetnika molio bih ako ima neka dobra duša da mi da smjernice da li postoji ikakva pravna mogućnost da se išta napravi u vezi toga, jel nevjerojatna mi je činjenica da netko može napisati i još potvrditi takvu presudu.

Hvala.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija