pahulja2812 objavljeno: 1. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 1. prosinac 2012. [h=2][/h] Poštovani molim vas za pomoć,stvar je ovakva prije 2 god moja baka je imala moždani udar te ostala nepokretna,smistili smo je u dom i njena dica muška su se dog da podilimo troškove doma,znači dva strica i ja umisto pok oca tj njihovog brata koji je umro,više nisam u mogućnosti plaćati taj dom pa me zanima dali mogu raskinut taj ugovor s njima,sklopljen je u soc skrbi i odvjetnik mi je tad naglasija da ja kao unuka ništa nisam dužna po zakonu već samo oni dica.Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 3. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2012. Da, kao unuka niste duzni uzdrzavati baku. Najbolje je da o svojoj namjeri kontaktirate czss u kojem je ugovor i sklopljen kao i striceve i pokusate sve dogovoriti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pahulja2812 odgovoreno: 9. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2012. jeste sigurni da ja sad mogu raskinut taj ugovor bez obzira slagali se oni ili ne,mislim da je svaki ugovor raskidiv Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.