pinkpanther objavljeno: 2. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2012. Živim u stanu sa suprugom i maloljetnom kćeri koji sam dobio na korištenje od grada Zagreba prije više od 15 godina (socijalno ugrožena obitelj sa više djece). U mirovini sam,a supruga još radi. Sva ostala djeca koja su u međuvremenu postala i punoljetna odselili su se i nisu više prijavljeni na ovoj adresi. Nakon ostavinske nasljedio sam stan od oca koji je manji od ovog u kojem živimo i jedini sam nasljednik te nekretnine za koju sam dobio i vlasnički list. Da li to nasljedstvo može utjecati na pravo na korištenje gradskog stana?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 2. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2012. niste više socijalni slučaj. mogu vam povečati najam, tražiti iseljenje(ne ispunjavate uvjete po kojima ste dobili stan na korištenje). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.