AfterShave objavljeno: 3. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2012. Centar za socijalnu skrb me uputio da se obratim općini radi upućuvanja zahtjeva za odobravanje pomoći za podmirenje troškova stanovanja sukladno članku 52. zakona o soc. skrbi, a s obzirom na nezaposlenost te stanovanje kao samac u iznajmljenom prostoru. Općina je nakon 3 mjeseca poslala odgovor, dakle odgovor, ne rješenje na temelju kojeg imam uputu o pravnom lijeku, odgovor glasi da općina nije nikad nikome odobrila takav zahtjev te da su korisnici te potrebe podmirivali iz jednokratne pomoći koje im je općina dodjelila, te smatraju da sam mlada(33) i zdrava osoba te mi neće odobriti zahtjev! Zanima me jeli općina dužna odobriti zahtjev za podmirenje troškova stanovanja? Obraćam sam se opet centru za socijalnu skrb, rekli su mi da predam upravnu tužbu protiv općine zbog dobivenog odgovora, zaključak besplatne pravne pomoći je da će mi zahtjev biti odbijen, jer ne postoji rješenje od općine na predani zahtjev već samo njihov odgovor koji glasi kako je gore napisano, preporučuju mi da izmijenim zahtjev za bespl. ravnom pomoći radi upravne tužbe te da kao pravnu stvar navedem pravni savjet, nadam se da je ovo kraći put do pravnog savjeta??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.