9a6nci objavljeno: 3. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2012. pitanje 2003 izdana građevinska dozvola i rješenje o komunalnom doprinosu gdje piše da nije izgrađena komunalna infrastruktura 2008 grad pravi cestu (nelegalno bez građevinske i suglasnosti na mojoj zemlji ) i šalje dopis danije plačen doprinos dogovaramo se o plačanju na pet rata i usmeno obečanje da se gradi dalje (javna rasvjeta,nogostup...) ja platim dvije rate (10000kn) oni naravno nerade ništa više 2012 ponovo šalju dopis da nije plačena razlika molim odgovor koja su moja trenutna prava i naravno obaveze hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 3. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2012. priznanjem duga i djelomoćnom otplatom platio si obvezu koja je zastarila. ako su napravili cestu na tvojoj zemlje traži prebijane duga (za vrijednost oduzetog posjed) zemlja koja je pod cestom je javno dobro. pošalji dopis da nisu izvršeni svi dogovoreni radovi (za dogovor trebaš imati svjedoke) i da se nastavi izgradnja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
9a6nci odgovoreno: 3. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2012. priznanjem duga i djelomoćnom otplatom platio si obvezu koja je zastarila. ako su napravili cestu na tvojoj zemlje traži prebijane duga (za vrijednost oduzetog posjed) ???? zanima me kada je nastala zastara građevinska je punovažna 14.04.2003 zemlja koja je pod cestom je javno dobro. ????iako je izgrađena bez dozvola pošalji dopis da nisu izvršeni svi dogovoreni radovi nisam ja sam ima nas 6 vlasnika u nizu,jedan čeka 21 godinu tako da svedoka ima dovoljno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
9a6nci odgovoreno: 10. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2012. pozdrav da li mi može netko pomoći da odgovori kada je nastala zastara i dali je zastara bez obzira na to što smo ja i grad u međuvremenu nešto radili po tom pitanju 2008 hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.