incika objavljeno: 3. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2012. Kolika je razlika (osim u novcu)kada kod razvoda angazirate odvjetnika i koliko cca kosta?hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
01wish odgovoreno: 3. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2012. Mene je koštalo preko odvjetnika 1000kn (pisanje tužbe za razvod i slanje na sud), te 500kn svako ročište. Naplatio mi je čak i ročište koje se nije održalo jer je sutkinja bila bolesna i ročište na kojem se bivši nije pojavio. Dakle: 1000kn (pisanje tužbe) 500kn (prvo ročište) 500kn (sutkinja bolesna, drugo ročište se odgađa) 500kn (bivši ne dolazi, drugo ročište e ponovo odgađa) 500kn (drugo ročište konačno održano). Ukupno: 3000kn. Osim pisanja tužbe (za koju postoje šprance na portalu), na ostalim ročištima nije izgovorio ni jednu riječ. Pa od tada sve što mi treba na sudu, radim sama. Da me se krivo ne shvati, ja vjerujem da ima niz odličnih odvjetnika koji mogu pomoći savjetom, iskustvom...Moj baš nije bio takav:(. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
incika odgovoreno: 4. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2012. Hvala,nadam se da nece tek krecem u tó pa cu je u startu sve pitat jer moglo bi mi se lako desit slicno zbog ne dolazaka supruga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.