Spinn objavljeno: 3. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2012. Za izdavanje navedenog Rješenja među ostalim treba mi i dokaz da se građevina može koristiti odnosno izdati rješenje za obavljanje djelatnosti sukladno odredbama Zakona o prostornom uređenju i gradnji. Zanima me što bi točno u smislu Zakona o prostornom uređenju i gradnji bio taj dokaz? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 3. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2012. Postovani,osobno meni daje znake da se radi o uporabnoj dozvoli,bar me na tako nesto asocira. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spinn odgovoreno: 4. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2012. I meni, drago mi je da još netko potvrdi Zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kori odgovoreno: 4. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2012. Uporabna dozvola samo ako se ona izdaje za vaš objekt. Sve ovisi o danu izdavanja akta na temelju kojeg se predmetna građevina izgradila - čl. 330-334. Zakona o prostornom uređenu i gradnji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.