Jump to content

ovrha neplacanja alimentacije usprkos placanju


vikta-lucija

Preporučene objave

pozdrav svima,danas sam od svog poslodavca dobio obavjest da mi je pokrenuta ovrha radi neplacanja alimentacije,usprkos tomu sto uplacujem svaki mjesec iznos od 800kn,dakle 200kn manje od propisanog,jer nisam u mogucnosti platit vise,medjutim u ovrsnom prijedlogu ima velik broj obroka koje sam uplatio,a za koje me opet neopravdano terete(posjedujem uplatnice o izvrsenoj uplati),no odredjen broj obroka nisam uplatio,jer to su obroci za koje me se tereti a odnose se na period trajanja sudskog spora,odnosno prije sudskog rijesenja da sam obavezan platiti alimentaciju u iznosu od 1000kn,navodim da sam sam pokrenuo sudski spor za utvrdjivanje ocinstva,jer mi bivsa zarucnica nije omogucila pristup djetetu nakon rodjenja.Sudski prijedlog o ovrsi nisam nikada dobio,tako da nisam bio u mogucnosti dati prigovor na isti radi krivog izracuna dugovanja,i on je postao pravomocan.Doznao sam da mi je ovrha slana na krivu adresu,gdje sam zivio prije 2godine,uredno sam prijavljen na sadasnjoj adresi,a nisam nista primio.Sto mi je ciniti,posto je prosao rok podnosenja prigovora,ugrozena mi je zivotna egzistencija,dali kako mogu sprijecit navedenu ovrhu odnosno traziti ispravak pogresno izracunatog dugovanja,na koji nacin postupiti!zahvaljujem svima unaprijed na pomoci,pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čekaj da te bivša izuje. Nitko ti ne može pomoći. Da te utješim ja sam sve uredno plačao i predplatio, dostavio uplatnice pa mi opet poslali ovrhu. Platio sve ponovo što je tražila , troškove njenog odvjetnika pa čak i sudske troškove kojih bi trebao biti oslobođen.

Što se tiče egzistencije ostavljali su mi na plači 26 kn.( Za život peteročlane obitelji.)

Ono što nas ne ubije ojačat če nas.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija