korisnica objavljeno: 4. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 4. prosinac 2012. Imam osjećaj da naš odvjetnik baš i nije zainteresiran za naš slučaj. Zanima me u kojem trenutku se može otpustiti odvjetnika i zatražiti drugi. Da li je to moguće usred parnice na sudu, otpustiti odvjetnika i zatražiti odgodu dok se ne nađe drugi ili nekaj drugo? dajte mi ako znate malo opširniji odgovor, nemam puno veze s pravnim pitanjima, a vrlo mi je važno. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 4. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2012. Ako ste u takvoj sumnji, mozete otkazati punomoc kad god zelite, imate obvezu da mu naknadite za usluge koje je odradio u vasem postupku.Na vas prijedlog,sud ce odluciti dali ce odgoditi ili nastaviti rociste. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 5. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2012. Podneskom obavijestite sud (naravno prije toga i odvjetnika) da otkazujete punomoć tom i tom odvjetniku te da do obavijesti o novom odvjetniku sva pismena upućuju na Vašu adresu. Sud nije dužan odgoditi raspravu zbog promjene punomoćnika, ali može. Bilo bi dobro da nađete novog odvjetnika pa tek onda otkažete starom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.