Pajcom objavljeno: 4. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 4. prosinac 2012. :glavomozid:HITNOOOOOO!!!! Molim Vas pomoc, situacija je sljedeca, Studentica sam i danas sam isla u banku i da mi bi oni rekli da je prije 15 dana, sjela ovrha na racun. TJ, da je t-mobile mi sjeo na racun i da mi je blokirano i da se radi o iznosu od 3000kn. ja vec 3 godine apsolutno nista od njih nisam dobila ni racun, ni obavijest o ovrsi ni nista!!!a moja mjesecna primanja su 1000kn. ironija u cijeloj prici je sto ovaj tjedan pocinjem raditi kod njih! jeeej! ugl ja bi sad trebala otvoriti zasticeni racun, i zanima me gdje i kako ga mogu otvoriti i podnjeti podnesak za obročnu otplatu duga, pa me zanima ako netko zna kako napisati taj podnesak i kome ga ja saljem, t-mobilu ili odvjetnickom uredu i kroz koji period bi mi se to koliko toliko vratilo u normalnu? danas sam kontaktirala jedan odvjetnicki ured ali oni bi mi to naplatili 250kn + PDV i za podnesak i 250kn ta zasticeni racun da mi oni to naprave, ali ja jednostavno nemam tre novce! pa vas molim bilo kakvu pomoc, HITNO MI JE!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.