Jump to content

Nezakonita blokada tr - ovrha HT-a iz 2006.g., plaćena 2006.g., račun blokiran danas


future

Preporučene objave

Poštovani,

 

ako itko ima iskustva sa situacijom koju ću opisati, ljubazno bih molila savjet; radi o slijedećem. HT odnosno Odvj. dr. iz Osijeka mi je danas po nalogu Fine iz Osijeka blokiralo tekući rn radi ovrhe iz 2006.g. Jedino je "mali problem" u tome što je dug po toj ovrsi plaćen 17.11.2006.g. tj. po primitku prijedloga za ovrhu od javnog bilježnika- posjedujem uplatnicu da je plaćena i popratnu dokumentaciju.

 

Čula sam se danas sa tim odvjetničkim društvom i gđa je bila vrlo ljubazna, sutra ću sve to poslati joj e-mailom jer sam srećom to sve pronašla (nisam bacila). Da li će oni po primitku dokaza da je to odavno plaćeno, dati zahtjev za odblokadom računa i koga da "ganjam" da mi te novce vrate.

 

Postoji li mogućnost za tužbu (HT-u, javnom bilježniku ?? za duševne boli) jer je stvarno nedopustivo da ovako tretiraju nas male i da mi ispaštamo za njihov šlamperaj, nerad i neprofesionalnost.

 

Zahvaljujem unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija