incika objavljeno: 5. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2012. Juce sam bila kod odvjtnice i predala papire za razvod.Moj suprug je regairao upravo onako kako sam ocekivala burno sa puno ruznih rijeci ispred djece.Pitam se kako zastiti djecu od tog svega i kako im objasniti sve kad suprug nece da sjednemo i sa djecom razgovaramó.E da,jos me zanima da li on na rocistima moze traziti da budu prisutna djeca i slusaju to sve? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario-sb odgovoreno: 5. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2012. " Moj suprug je regairao upravo onako kako sam ocekivala burno sa puno ruznih rijeci ispred djece. " Kada ste znali kako će vaš suprug reagirati, zašto ste to radili pred djecom? Da ga ( planski ) oblatite i prikažete ga pred djecom kao negativca !? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
incika odgovoreno: 11. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2012. Ne,ja sam mu to rekla nasamo dok su djeca bila u skoli a on je nastavio o tom kad su se vratili uprkos tom sto sam ga molila da ispred njih ne govorimo .naprotiv on je taj koji blati mene íspred njih poz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.