Jump to content

Molim pomoć

vlasicone

Preporučene objave

U jako teškoj situaciji se nalazim pa Vas molim za pomoć jer nemam novaca za odvjetnike.

Iako sam zaposlen plaću nisam vidio već tri mjeseca. Naime, moja bivša ljubav je otišla zajedno sa mojim sinom. Skladno smo živjeli prije rođenja djeteta te sam podignuo kredit za uređenje kuće i kupovanja stvari koje su bile potrebne za nadolazeće dijete. Kredit je na 7 godina sa mjesečnom ratom od 900 kn. Kada je ona otišla ostao mi je kredit te je pokrenula sudsku tužbu za alimentaciju u iznosu od 1200 kn a kako je i na kreditnoj kartici većinom ona potrošila 8000 kn ja nisam bio u mogućnosti isplaćivati svaki mjesec iznos alimentacije.

Sada, nakon 2 i pol godine imam dug prema njoj u iznosu od 9000 kn te je pokrenula ovršni postupak i sada sam u situaciji da na moju plaću od 3800 kn ide ovrha u iznosu od 1900 kn, kredit od 900 kn, rata kartice od 450 kn te mi je banka usput smanjila minus te sam sada i u nedozvoljenom minusu od 3000 kn.

Ne vidim izlaz iz ove situacije a živim sam i račune treba plaćati.

Mislio sam da li mi može pomoći zaštićeni račun u fini u ovoj situaciji.

Ako mi može netko dati nekakav savjet zahvaljujem Vam na pomoći.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija