dion_v objavljeno: 5. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2012. Poštovanje.. Zaustavljen sam u noći sa subote na nedjelju s koncentracijom alkohola 1,87 promila. Prema zakonu ostajem bez vozačke na 6+ mjeseci te je predviđena minimalna novčana kazna od 5000 kn. S obzirom da mi je to prvi takav prekršaj, i da nisam imao prije nikakvih prijava niti kazni..dali postoji mogućnost da se to umanji,ili novčana kazna ili oduzimanje vozačke? Dali nakon isteka zabrane od 8 dana mogu upravljat vozilom do nove odluke? Te koji su mi daljnji postupci? Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 6. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2012. Doći će poziv na sud ili prekršajni nalog kojeg izdaje sud, odazvati se po pozivu i donijeti sa sobom potvrde o primanjima i potvrdu iz porezne o imovini te tražiti manju kaznu. Ako dođe prekršajni nalog sve to napisati u prigovoru i priložiti potvrde. Nakon isteka mjere opreza se može normalno voziti sve do dobivanja posebne obavijesti od policije o početku trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.