mojadjevojcica objavljeno: 5. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2012. Molim za pomoc ako itko zna di je zapelo. Ima vec misec dana da sam stavila ex-u ovrhu na racun za neplacanje alimentacije i jos mi nista nije sjelo. Nije mi jasno on radi i kaze da je prijavljen. Sam mi je reka da cekam da dobije placu i da ce mi sjest ali nema nista. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 5. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2012. provjeri tamo gdje radi što je s alimentacijom. Ne čeka se pravomočnost ovrhe za alimentaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mojadjevojcica odgovoreno: 7. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. Ispada da mu je gazda u nekoj blokadi i da mu nije isplatio vec par placa na racun...Sta sada? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 8. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2012. Ispada da mu je gazda u nekoj blokadi i da mu nije isplatio vec par placa na racun...Sta sada? Kad mu gazda plati kn. idu na vaš račun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.