Mrljavac objavljeno: 5. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2012. http://www.glas-slavonije.hr/183675/1/Pristojba-za-HRT-ovisit-ce-iskljucivo-o---visini-place Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zoje odgovoreno: 2. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2014. Zanima me što je sa nama u unutrašnjosti Istre. Ja imam televiziju, signal je katastrofa, boljem vidim sloveniju nego hrt a i to samo ponekad. Ljeti uopce ne vidim hrvatski program. Ne spadam u nezaposlene i naravn oda imam prijamnik, razmišljam o satelitskom max tv-u ili sl. Trebam li isto onda plaćati hrt-u? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 2. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2014. za sad ako posjeduješ prijemnik obvezan si plaćati rtv pristojbu gledao ti program ili ne. mož gledati slovenski ,mađarski, talijanski, itd. program ali HRT-u daješ njegov HARAČ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 6. listopad 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2014. Ukoliko ti dođe kontrolor i ne pustiš ga u kuću, (ne moraš ga pustiti u kuću) , ali ako on ugleda u garaži (kad otvoriš vrata kuće) antenu na automobilu - eto ti nevolje. Poslije se brani kako znaš, ............ Imaju oni svoje "načine" da te zaj...ovaj zeznu........... , loš signal? To njih ne zanima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stef_mrcina odgovoreno: 9. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2015. Zanima me što je sa nama u unutrašnjosti Istre. Ja imam televiziju, signal je katastrofa, boljem vidim sloveniju nego hrt a i to samo ponekad. Ljeti uopce ne vidim hrvatski program. Ne spadam u nezaposlene i naravn oda imam prijamnik, razmišljam o satelitskom max tv-u ili sl. Trebam li isto onda plaćati hrt-u? Nažalost, njih ne zanima kakav ti je signal i gledaš li ti njihov nikakav program ili ne gledaš - plaćati moraš. Da je neka druga stranka dobila na ovim izborima takav harač bio bi ukinut, ako je vjerovati predizbornim obećanjima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 9. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2015. Da je neka druga stranka dobila na ovim izborima takav harač bio bi ukinut, ako je vjerovati predizbornim obećanjima. pa Petrina je ratovao sa HRT-om. dobio je priliku da ostvari svoj naum tj. ukine ili smanji pristojbu. u Hrastu je i ulazi u sabor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo3 odgovoreno: 9. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2015. Po zakonu, ne bi trebalo plaćati pretplatu ako nema signala - tj. ako ako je prijem problematičan u širem susjedstvu. Zapadni dio Istre jest 'u sjeni', ali unutrašnjost je pokrivena signalom - pa ako susjedi vide HRT, trebalo bi probati podići antenski stup. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 11. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2015. u Hrastu je i ulazi u sabor. u Mostu (bio), ali zanimljiv lapsus... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.