naiva12 objavljeno: 6. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 6. prosinac 2012. pokrenula sam kod suda predmet za naknadno pronađenom imovinom dobila sam rešenje da se odbija(išla sam na mirenje i postigla dogovor da me se isplati)sada odvjetnica suprotne strane kaže da će tražiti utuženje da bi njen klijent sredio papire u katastru i gruntovnom obzirom da nemam odvjetnika neznam dali me opet hoće izigrati neznam što pravno znači utuživanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 6. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2012. Obrazlozenje odbijanja niste naveli,ali vidim da vas to sad toliko neinteresuje.Pojam "utuzivanje",predstavlja tuzbu,gdje ce te vi biti tuzena strana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
naiva12 odgovoreno: 6. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2012. odbili su me jer nisam tada imala parcelacioni elaborat gdje se vidi cijela čestica nakon toga je došlo do nagodbe a oni to tumače da se meni neće ništa dogoditi da tim utuživanjem samo pravno srede papire .Hvala vam mislim da ču morati nekako naći pravni savjet . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 6. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2012. jedini savjet za ovako postavljena pitanja i objašnjenje je nađi odvjetnika . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 7. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. odbili su me jer nisam tada imala parcelacioni elaborat gdje se vidi cijela čestica nakon toga je došlo do nagodbe a oni to tumače da se meni neće ništa dogoditi da tim utuživanjem samo pravno srede papire .Hvala vam mislim da ču morati nekako naćipravni savjet . ma lijepo su vam to rekli,oni ce srediti papire a vama ce srediti sudske troskove!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.