Jump to content

Nastali dugovi


Notagain

Preporučene objave

Postovanje, molim da mi netko pomogne jer ne znam sto da cinim.

U braku sam 6g. nemamo djece.

Prije nego smo se vjencali zivjeli smo kao podstanari i godinu dana nakon vjencanja je njen otac dao ideju da odemo zivjeti u njegovu vikendicu (u drugom gradu) koja je bila zapustena. Pristali smo i nakon nekog vremena smo dobili tu vikendicu ali kao darovnicu na njeno ime. do sada smo je uredili, promjenili sve sto je trebalo mjenjati i imali ugodan zivot u njoj. Prije nekoliko dana moja je supruga odlucija kako nismo jedno za drugo (ne prvi put) i rekla mi je da si uzmem nekoliko dana (do subote) i iselim se iz njene kuce. Ja imam nenamjenski kredit koji traje jos 7g, njime smo vratili neki dug platili neke stvari i kupili auto. Auto je na njeno ime i nemam racuna za njega.

Uglavnom, ona nije radila vise od godine dana i sada radi za malu placu koju ne dobija redovno a ja imam posao s placom od 5600kn.

Nakupilo se nekakvih dugova u kucanstvu a auto ne zeli prodati!

Zeli da joj ja podmirim dugove, dajem za hranu i benzin i u isto vrijeme zivim negdje tamo daleko i snalazim se kako znam.

Ja naravno to ne mogu, jer nemam ni za sebe.

Vec sam nasao stan ali mi neda neke stvari koje smatram da mi trebaju, npr..tv(imamo ih dva).. a da ne spominjem auto i neke vece stvari.

Shvacam da je ovaj post cudan, ali ne znam ni sam sto da radim.. moze li mi itko pomoci?:glavomozid:

Moram li joj vracati dugove? Ti dugovi su uglavnom rezije a ja imam i minus u banci. imam li ja pravo na neka svoja potrazivanja?

Sto bi vi napravili?

Hvala Vam!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zbog cega bi joj vi placali dugove rezije,ko je vlasnik u obvezi je i placanja rezija,moralno bi bilo da se suprug stara o nekim takvim stvarima,ali je ona jasno rekla da niste jedno za drugo...Takodje mi ni vi niste jasni,kupite auto od svog novca i upisujete ga na drugo ime,jasno je da su takve stvari bracna stecevina,ali to ce te vi u ovom slucaju morate dokazivati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije nego smo kupili auto me molila da prepisem na nju a u isto vrijeme je i polagala vozacki.

U tom trenutku mi se to cinilo nevazno pa sam pristao..eto...

M;a nije meni problem ni taj auto pa cak niti taj sav novac koji sam utukao u tu kucu iako znam da sam ga krvavo zaradio nego mi je problem taj kredit koji mi ostaje jos sedam godina. Najveci mi je problem to njeno nabijanje griznje savjesti jer je ostavljam bez novaca a ona me tjera iz kuce i neda mi da uzmem ni *** televizor.

Moralno bi bilo da ja podmirim te neke dugove ali za to nema prostora jer ja unajmljujem stan u istom gradu jer mi se u rodni grad jos nema smisla vracati, tamo nemam posao.

Pokusao bi vratiti minus u banci, moram placati stan i svoje rezije i imati za zivot.

Ma previse sam emotivno shrvan da bi shvatio neke stvari, javljam se tu jer ne znam gdje cu a pomoc mi treba bilo kakva. Sutra je dan kada moram napustiti njenu kucu i dati joj gomilu para koje nemam..

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija