Snortz objavljeno: 7. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2012. (uređeno) Pozdrav, Kao sto sam napisao u nazivu teme, to je prakticki jedina stvar koja me zanima. Da li moram u sluzbenom vozilu, za vrijeme sluzbenog puta imati putni nalog sa sobom ili ne? Hvala! uređeno: 7. prosinac 2012. od Snortz estetika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 7. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. Trebao bi biti, al eto nigdje nisam našao zašto i što ako ne...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Snortz odgovoreno: 7. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. Trebao bi biti, al eto nigdje nisam našao zašto i što ako ne...... Da, tako i ja.. I ista stvar, ako netko zna, u kojim situacijama se putni nalog mozda ne mora imati uopce (ako takva situacija postoji)? Jos jednom - sluzbeno vozilo je u pitanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.