aquarius objavljeno: 7. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2012. Danas mi je običnom poštom stigla "obavijest" od tvrtke Obala i lučice d.., inače koncesionara za pauk službu u Zadru: "Poštovani, molimo vas da nam dostavite ime, prezime, oib i broj bankovnog računa na koji ćemo izvršiti povrat zaračunatih troškova slanja opomene. Podatke dostavite u roku od 8 dana po primitku obavijesti." Nije mi jasno zbog čega mi šalju ovakvu obavijest jer koliko znam, nemam nikakvih neplaćenih kazni prema navedenoj tvrtki. O kakvom povratu je uopće riječ, što mi uopće imaju vraćati kad unatrag nekoliko godina nemam ni plaćenih ni neplaćenih kazni? U stvari, što ova obavijest uopće znači molim vas??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 8. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2012. Nemojte im odgovoriti, vjerovatno se radi o grešci ili pokušaju prevare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.