tisak objavljeno: 10. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2012. molim ak mi neko može razjasniti moj slučaj. sjela mi je ovrha amex 10/2011. tada je fina sebi uzela naknadicu, otvorila sam zaštitini račun, i jedan iznos se uplačivao od plaće amex-u. u 10/2012 zatvorila sam cijeli dug, da bi danas 10.12.2012. na plaći vidjela da si je fina ponovo uzela dvije naknade!!! odem u zvonimirovu u finu, kažem u čemu je problem, a ona meni pročita na kompu , ono kaj sam i ja vidjela na svom net- bankingu. pitam kaj je to , Neznam ja sam nova veli.... haloooooo, druge graktalice vele to se uzimaju naknade, fakat sam popiz.... koliko naknada i za kaj se uzima?. Ak je neko imao takav slučaj molim vas da mi razjasnite, jer sam očito plava Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alesandro odgovoreno: 17. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2012. Nisi plava, nego si dužna a dug treba podmiriti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tisak odgovoreno: 17. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2012. hvala na odg, možda nisam bila dovoljno jasna, dužna sam kaj? uzeli su naknadu prošle godine po jednoj ovrsi, bile su dvije, skidalo mi se s plaće po toj jednoj ovrsi do listopada 2012, kada sam otplatila u cijelosti i jednu i drugu, i nakon toga , 10.12.2012.skinute naknade za obadvije ovrhe, po kojoj logici i koliko puta se uzimaju naknade. znači po njihovome kad ti počnu skidati s računa, i kad otplatiš sve, onda opet uzmu.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.