Jump to content

vip-ovrha


tisak

Preporučene objave

imam još jedan biser . fakat neznam kaj da delam. dužna sam vip-u rač, par mjeseci, nisam na pretplatu. danas opet na plaći trs, trs, ovrha vip.niti jednu opomenu nisam dobila , niti me itko kontaktirao , a ni obavijest o ovrsi nisam dobila! bijesno zovem službi korisnika , sve im to objasnim , i oni mi daju br. odvjetnika. ja znam da sam dužna, i moje je da platim, ali na ovakav način. da li se negdje mogu žaliti?

plizzzzzz odg...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Nažalost,nemaš se kome žaliti vjeruj mi nitko te ne doživljava samo ti odgovore da s tim nemaju ništa sve je kod odvjetničkog društva!U ovoj našoj državi ne preostaje ti drugo nego šuti i plati!

Moj suprug je imao ovrhu preko vipa 2008g.koju je platio 2009g. tada je naime uzeo mob.na pretpatu meni i sebi i 2009g.platio je vip-u 8032 kn za nas prića završena.Otišao je u vip centar u 9mj.2012 kažu ne može imate dug iznenađeno smo izašli van kontaktirali smo to odvjetničko društvo i nakon nekoliko dana dokazali smo da je ovrha plaćena.Moj naivni muž ode sljedeći mjesec u vip 10mj.2012 potpiše novi pretplatnički ugovor! Stigne plaća ovaj mjesec stanje računa 0,00 kn.o čemu se radi vip je sjeo na ovrhu 8033,00kn.za drugi pretplatnički broj i već dvadest dana igramo se pokvarenog telefona s vip-om i odvjetnicima tj.agencijama za naplatu dugovanja.Ja nisam protiv toga da mi platimo dug ali ne da nas netko pljačka jer na izvodima koje smo dobili od odvjetnika postoje stavke koje nemaju veze s vezom a nemaš se kome obratiti.Svjesna sam toga da ćemo morati platiti još tih 8000 kn.Toliko o najboljoj mreži,nemaš se kome obratiti kad ti je potrebna pomoć!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija