wse objavljeno: 14. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 14. prosinac 2012. Pozdrav, zanima me kliko vremena mora proći od počinjenog prekršaja da se on više ne gleda? Recimo, policia vas ulovi pod utjecajem alkohola 2008. godine i nakon toga vas ulovi ponovo 2012 godine. može li se recimo u molbi za recimo smanjenje kazne upisati da nismo kažnjavani kad u biti jesmo? Dakle zanima me nakon koliko godina je to za sud nebitno. nadam se da sam bio donekle jasan. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2012. Rok je tri godine od plaćanja kazne, izdržavanja kazne zatvora ili izdržane uvjetne kazne. Uopće nije važan datum počinjenja prekršaja. U molbi za smanjenje se smije malkice slagati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.