ivicaislavica objavljeno: 17. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 17. prosinac 2012. dozvolio sam čerki da stanuje u mojoj kuči pošto nije plačala struju izkopčali su joj struju a meni ovrhom naplatili. poslije su joj ukopčali struju iako ja to nisam tražio i opet nije plačala i oni ponovo isključili i opet od mene naplačuju ovrhom. u međuvremenu je njezin muž prisilno se priključio i u par navrata su ga uhvatili i to sada pripisuju meni iako su njega uhvatili na djelu. molim vas savjet šta da radim za savjet vam se unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 20. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2012. Vlasnik nekretnine odgovara za komunalije,ili korisnik ako je pravo koristenja sklopljeno ugovorom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Uriahtv odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Molio bi vas da mi odgovorite kako je moguće da prije ikakvih obavjesti i opomena, pa i iskapčanja električne energije, meni HEP pošalje ovrhu na iznos koji moram namiriti, i još moram namiriti i odvjetnički ured i javnog bilježnika. Kakva je to novina ili ja nisam upućen molio bi vas da mi pojasnite što da radim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nim3 odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Moguće je! Zakonom nije propisano da je pružatelj usluge dužan slati opomenu. Koliko sam upoznata s poslovanjem HEPa , oni šalju redovito opomene pa opet opomene pred isključenje i opomene pred ovrhu. Možda su navedena pismena skrivena od vas, ali to vas ne oslobađa obveze od plaćanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
martain odgovoreno: 5. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2013. Kao vlasnik možete zatražiti od HEPa da se isključi struja u toj kući i računi više neće stizati. Što se tiče ukapčanja, objasnite na sudu da vi niste ukapčali, zašto je isključena struja, ko u njoj živi i tko se nezakonito spojio na mrežu i to je to Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nim3 odgovoreno: 5. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2013. Što se tiče neovlaštenog ukapčanja, za to Hep podnosi kaznenu prijavu za počinjeno kaz.djelo krađe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.