devilonspeed objavljeno: 18. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2012. ukratko oduzeti su mi rogovi i trofeji koji sam pronasao u raznim sumama nase republike i koji su u mojem vlasnistvu vise od 15 godina pa me zanima dali imam kakvo pravo traziti te rogove i trofeje nazad i dali mi uopce mogu oduzeti nesto sto ja posjedujem toliko dugo bez skrivanja rogovi i trofeji su se nalazili na zidovima moje terase i bili su svima vidljivi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 23. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2012. Takve stvari se mogu posjedovati ukoliko su pribavljene prije stupanja na snagu propisa o zaštiti divljih svojti, teško da će te moći dokazati da toliko dugo to posjedujete ukoliko nemate rješenja nadležnog ministarstva, mislim da vas očekuje prekršajni postupak u kojem su vrlo visoke kazne. Preporučam da angažirate dobra odvjetnika koji će napraviti uvid u spis što mi ovdje ne možemo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.