Sanela Bukvarevic objavljeno: 18. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2012. Zivim u izvanbracnoj zajednici vec 4 god i imam dva sina od 2god drugi sin ima 4 mjeseca sa covjekom koi je vjencan u njemackoj sa drugom zenom i ima s njom dva sina isto al nezive skupa ja zivim u njegovoj kuci u HR kakvo ja imam pravo posle njegove smrti kao nevjencana zena molim odgovor i pomoc hvalaaaa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 18. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2012. Izvanbracna zajednica ima ucinke braka ako je trajala najmanje tri godine ili manje ako je u njoj rođeno zajednicko dijete ukoliko jedan od partnera nije u braku. Vas partner je u braku, to sto je to u drugoj drzavi ne moze negirati tu cinjenicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.