markun objavljeno: 20. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 20. prosinac 2012. poštovani, molim vas za savjet i odgovor što napraviti. prije nekoliko mjeseci susjed je oko 16 h popodne u haustoru cijepao drva i jako je lupao. brat mi se spustio u haustor i zamolio ga da prestane lupati, a i da je na snazi kućni red i mir u to doba. ovaj je počeo vikati na brata i gurnuo ga. brat mi je otišao na policiju i prijavio ga i sad su oba dobila kazne po 200 kn. moj brat nije vikao na njega niti se čak ni branio već je odmah otišao na policiju. sada se mislimo žaliti prekrš.sudu, pa vas molim za savjet kakvu obranu sastaviti? hvala najljepša Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 21. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2012. Ni vise ni manje,nego kako ste i napisali u ovoj objavi.Tesko se obraniti,nema svjedoka,dokaza,sto bi potvrdilo navode,i brat i susjed ce prebacivat krivnju na onog drugog,te ce sudu ostati samo da potvrdi prekrsajne naloge.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
markun odgovoreno: 21. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2012. hvala vam matrix. što bi u ovakvim situacijama pomoglo da se dokaže da moj brat nije vikom prekršo javni red i mir već samo mirnim tonom ga zamolio i otišao na policiju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 21. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2012. Jedina po meni mogucnost je koliko ce sud pokloniti vjeru iskazu i cinjenicu da vas brat nije zelio svadju jer je upravo zbog toga i zatrazio zastitu policije,sto nije mjerilo da onaj koji prijavi i da je u pravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.