hasko objavljeno: 21. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 21. prosinac 2012. Zanima me iz kojeg se izvora isplaćuje mirovina za branitelje, po čl. 6, 6a, 11 itd... Jasno mi je da sve ide preko HZMO-a ali da li je HZMO taj koji "daje" mirovinu ili Ministarstvo branitelja ili neki drugi korisnik proračuna ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nonamee odgovoreno: 21. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2012. Zanima me iz kojeg se izvora isplaćuje mirovina za branitelje, po čl. 6, 6a, 11 itd...Jasno mi je da sve ide preko HZMO-a ali da li je HZMO taj koji "daje" mirovinu ili Ministarstvo branitelja ili neki drugi korisnik proračuna ? Iz državnog proračuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 21. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2012. država je ta koja daje za mirovine hrvatskih branitelja. HZMO je samo posrednik koji naplaćuje svoju uslugu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.