mimy_ objavljeno: 22. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 22. prosinac 2012. Moj slučaj je da sam kod jednog poslodavca radila 10 mj. u komadu potom prelazim kod dr. poslodavca ali mi je u stažu napravljen prekid od 6 dana. Sad sam kod ovog poslodavca od 17.09 i mislim otvoriti komplikacije 2.1.2013 god. Ovdje imam ugovor za stalno. Zanima me hoću li imati problema s ovim prekidom ? Hvala na odg. ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 22. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2012. Za nadoknadu plaće za vrijeme bolovanja propisan je uvjet 12 neprekidno ili 18 mjeseci s prekidima. Za tumačenje o tome da li se ovih 6 dana smatra prekidom pa bi se u tom slučaju primjenjivao ovaj uvjet od 18 mjeseci preporučam da se obratite tamo gdje se isplaćuje ta naknada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.