swuk objavljeno: 23. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 23. prosinac 2012. Može li mi netko pomoći da shvatim: subjektivna kumulacija, objektivna kumulacija...? Recimo ima nas nekoliko suvlasnika i netko nas tuži, traži vlasništvo ili novčanu protuvrijednost... VPS odredi tužitelj ili sudac prema vrijednosti nekretnine odnosno novčane tražbine... Ja sam recimo vlasnik desetine i u toj parnici branim to svoje vlasništvo. Kako mi se obračunavaju parnični troškovi? Ne valjda prema vrijednosti svega ukupno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
swuk odgovoreno: 28. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2012. Hmm, nemam baš uspjeha s ovim postavljanjem pitanja na Legalisu... Ne znam je li pitanje preopćenito, ili nejasno, ili zvuči hipotetski... Može li mi molim vas netko pokušati pomoći da shvatim kako se to računa ili me uputiti na neki tekst gdje je to dobro objašnjeno, po mogućnosti s pokojim primjerom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.