matijaizzagreba objavljeno: 27. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 27. prosinac 2012. Primao sam sa zavoda za zapošljavanje 4mj. naknadu, medjutim, sada ne primam već 6 mjeseci nikakvu naknadu (tražim posao). živim ne prijavljeno kao podstanar u stanu kod prijatelja koji je naslijedio stan i još nije dobio rješenje od suda te se ne mogu prijaviti tu-već sam prijavljen na majčinu adresu. nemam nikakva primanja zadnjih 6 mjeseci. dali postoji mogućnost na neku financijsku pomoć sa socijalnog? ili nešto tipa da mi pomognu platiti režije? imam 32 god. nemam djecu, niti ženu. hvala na odgovoru. ako sam krivo postao post, molim admine da me ispričaju! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 28. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2012. Obratite se zahtjevom direktno tamo gdje se isplaćuje naknada jer na temelju ovdje navedenog nije moguće prognozirati da li bi ili ne bi ostvarili pravo na istu, iako mi više s obzirom na praksu koju sam vidio vuče na to da nje neće biti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.