Jump to content

Dokazivanje očinstva - Hitno je!

Dijana2012

Preporučene objave

Lijepo molim da osobe koje imaju znanja ili su prošle ovak nešto slično da me savjetuju. Naime pročitala sam i članke Obiteljskog zakona ali tamo ništa ne znam odakle početi, da li od CZCC, matičnog ureda, suda ili nešto četvrto.

Priča počinje ovako.......ostala sam trudna sa jednom osobom starijom od sebe, i naravno da sam tom avanturom napravila veliki razdor u svojoj dugogodišnjoj vezi. Dijete sam odlučila zadržati i misila sam da ću se tako osloboditi i tog dugogodišnjeg dečka s kojim živim jer je dosta "težak po naravi" i već dugo to nije to! Da ne duljim.......osoba s kojom sam ostala trudna je bio slobodan čovjek, koji ima svoju privatnu firmu i poznat je u našim malim mjestima. ( Da ne bi sad bilo da je to zbog love i sl.) ali to nije istina!!!!!! 25-05-2012 sam rodila prekrasnu curicu zdravu i sretnu, i htjela sam da joj ne zapisujem ova u Maticu rođenih ali je moj dugogodišnji dečko ipak odlučio upisati nju na sebe, makar sam mu rekla da sam imala avanturu i da su šanse da je on otac nikakve. Tako je i bilo, ona ima njegovo prezime. Sve sam to napravila da mome djetetu bude dobro, a dotični "poslovni gospodin" me zamolio da se on ne spominje u toj priči zbog posla itd.itd. ali da će mi on uvijek pomoći brinuti oko bebice. No međutim nije tako, on ima za sve ali za nju nema (svašta čujem i vidim koliko se okolo troši, pije, lumpuje i ostalo). Naime htjela bi da se on počne brinuti o svome djetetu, jer joj je on otac i ne znam kako me mogao tako nasamariti da od prvog dana ne snosi posljedice. Molim Vas za savjet!!!!! Da li da ga tužim, gdje trebam ići, dnk test? Nemam pojma!!!!!!!! Hvala Vam od <3

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija