hljubic objavljeno: 28. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 28. prosinac 2012. Molim objašnjenje vezano uz pravo na osobnu invalidninu. Imam 29 godina i trajnu stomu odnosno tjelesno oštećenje od 80% (invalidnost) zbog Crohnove bolesti. Dok nisam bio zaposlen primao sam osobnu invalidninu u iznosu od 1000 kuna, međutim, početkom radnog odnosa morao sam potpisati da više neću primati os. invalidninu pošto ostvarujem neki dohodak, a uvjet stjecanja osobne invalidnine mi je bio da sam operiran prije 18. godine života što i jesam. Zanima me , da li bi sada iako sam u radnom odnosu mogao na bilo koji način ostvariti pravo na osobnu invalidninu, pošto na temelju svojih 80% invalidnosti, i svih povećanih troškova života zbog bolesti i tjelesnog oštećenja, ne ostvarujem nikakvu naknadu niti imam bilo kakve olakšice osim neplaćanja cestarine prilikom registracije auta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.