Jump to content

ugovor o dosmrtnom uzdržavanju

baba11

Preporučene objave

Sklopila sam ugovor o doživotnom uzdržavanju sa jednom osobom i brinula se o njoj 10-tak godina.Zbog teške bolesti osoba je ( svojom voljom ) otišla u dom ( radi bolje skrbi-jer sam i sama bolesna). Kako sam sa tom osobom jako bliska željele me je osigurat(na njeni unicijativu smo napravili ugovor o dosmrtnom uzdržavanju kako bih nekretninu koju posjeduje mogla još za njenog života prepisati na sebe). O osobi sam se brinula na način da sam je redovito posječćvala ( koliko je u mojoj moći jer sam i sama bolesna i ne živim blizu)te joj donosila odjeću i ostale potrepštine te svakodnevno telefonski kontaktirala- bili smo kao roditelj i dijete. Dom je uredno plačan sa njenom mirovinom -isto njenom voljom. Odnosom smo bili oboje zadovoljni i nitko nije želio raskinuti ugovor, ali me sad zanima nakon njene smrti ( iako je nekretnina u mome vlasništvu) , da li netko od rođaka ( daljnjih jer bližih nema) može osporiti ugovor budući se zadnjih godina nisam ja direktno brinula o njoj nego je bila smještena u dom.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija