Jump to content

Karlovac - "pretjecanje na pjesackom"

anonimno

Preporučene objave

Bok!

Ja se opet javljam , slijedeci tjedan idem na sud u Karlovcu u vezi pretjecanja na pjesackom blabla... Pa da revidiram gradivo... :-) Trazim boga legalisa :-) Inace originalna komunikacija je ovdje

Znaci ako mi uz moljakanje dopusti uvjetno vozacku i 500kn sve potpisujem bez pogovora... No sto u slucaju da mi opali recimo minimum i oduzimanje, recimo los joj je dan... Dal da potpisujem ista drugo, tj. u slucaju da kaze nemam ja tu sta trazit?

E da, dal da ja njoj suptilno natuknem da se u slucaju smanjivanja kazne odricem prava na zalbu i pismeni otpravak... Ili ona to po defaultu predlaze?

Eto samo malo ponavljanje :-) Hvala unaprijed ;-)

Dijeli na drugim stranicama

Trazim boga legalisa

zdravo, molitve su ti uslisane ;-)

1-nemoj potpisivati bez uvjetnog oduzimanja jer imas velike sanse za to, a ako ne bude htio vec 1-stupanjski (iako ja mislim da tu nece biti problema s obranom koju planiras iznjeti i izostankom ranijeg kaznjavanja), imamo jos i vps po odluci o vrsti&visini prek sankcije.

2-sigurno ti nece reci da nesto potpisujes ako ostaje u okvirima zospcom propisanoga, ali ako u kojoj nocnoj mori kaze - ne potpisuj, nisi duzna to napraviti (sam zapisnik sa rocista ce ti se vjerojatno u svakom slucaju dati na potpis - to potpisi)

3-nemoj nista samoinicijativno natuknjivati tamo izuzev prijedloga da ti se vozacka oduzme uvjetno/kazna umanji po 50 zp-a - samo se drzi onoga kako si planirala.

u slucaju da ne dodje do odricanja od prava na zalbu/pisanog otpravka, rjesenje ce ti naknadno stici postom, ali moguce da ti vec na licu mjesta kaze sto ce u njemu pisati/kakvu sankciju ce izreci

i sretno i javi kako si prosla pa cemo vidjeti sto dalje

btw, bog legalisovog prometno-prekrsajnog, ne bog cijelog legalisa, u kaznenom priznajem autoritet tamosnje moderatorice i podlozan sam korekcijama ;-)

a dobro... moj doseg na legalisu je prometno-prekrsajni, tak da je to meni od milja legalis ;-)

uglavnom hvala... znaci potpisujem zapisnik u svakom slucaju, a odricanje prava na zalbu samo ak je 500 i uvjetno...

e puno hvala, javim se slijedeci tjedan kak je proslo... sto se tice rjesenja... ako recimo prodjem s losijom varijantom, jel se meni to rjesenje mora na ruke dat...? jer postoji velka sanse da necu slijedecih mjesec-dva bit u zg-u... pa posljedicno :-D ne bih mogla podnijet zalbu ak mi dodje rjesenje (dobro osim ak mi neko drugi ne natipka...)

ako recimo prodjem s losijom varijantom, jel se meni to rjesenje mora na ruke dat...?

aha, moras zaprimiti pisani otpravak sa poukom o pravnom lijeku (zalba vps-u u roku 8 dana)

postoji velka sanse da necu slijedecih mjesec-dva bit u zg-u... pa posljedicno ne bih mogla podnijet zalbu ak mi dodje rjesenje

ovo s mjerom, neki suci vec nakon prve neuspjesne dostave salju policiju, a policija - ovisno o onome sto zakljuci - utvrdjuje i nove prekrsaje (prebivaliste/boraviste)

(dobro osim ak mi neko drugi ne natipka...)

bude li bilo potrebe tipkat ces ju sama, a ja cu te pazljivo voditi korak po korak... bit ce to zalba koja ce 3-clano vijece vps-a ostaviti bez daha i izmamiti im suze na oci, ta zalba ce uci u udzbenike i genracije poslje toga ce ju proucavati kao primjer osnovane, utemeljene i obrazlozene zalbe protiv 1-stupanjskog, a zbog odluke o vrsti&visini prek. sankcije... ;-)

ovo s mjerom, neki suci vec nakon prve neuspjesne dostave salju policiju, a policija - ovisno o onome sto zakljuci - utvrdjuje i nove prekrsaje (prebivaliste/boraviste)

sto to znaci? :-o meni stvarno jest prebivaliste/boraviste tu di jesam, samo mislim, ljeto je, nemrem ja cucat doma i cekat rjesenje... ja u zagrebu skoro ni necu bit ovo ljeto...

uglavnom pitanje je jel mi to moze bit problem (s obzirom da prekrsaj o boravistu ne moze bit ja mislim, ili moram prijavljivat ono, 12.6.-30.6. boraviste mjesto x, 30.6.-10.7. mjesto y itd :-D )

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija