anonimno objavljeno: 2. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 2. lipanj 2006. Bok! Ja se opet javljam , slijedeci tjedan idem na sud u Karlovcu u vezi pretjecanja na pjesackom blabla... Pa da revidiram gradivo... Trazim boga legalisa Inace originalna komunikacija je ovdje Znaci ako mi uz moljakanje dopusti uvjetno vozacku i 500kn sve potpisujem bez pogovora... No sto u slucaju da mi opali recimo minimum i oduzimanje, recimo los joj je dan... Dal da potpisujem ista drugo, tj. u slucaju da kaze nemam ja tu sta trazit? E da, dal da ja njoj suptilno natuknem da se u slucaju smanjivanja kazne odricem prava na zalbu i pismeni otpravak... Ili ona to po defaultu predlaze? Eto samo malo ponavljanje Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2006. Trazim boga legalisa zdravo, molitve su ti uslisane 1-nemoj potpisivati bez uvjetnog oduzimanja jer imas velike sanse za to, a ako ne bude htio vec 1-stupanjski (iako ja mislim da tu nece biti problema s obranom koju planiras iznjeti i izostankom ranijeg kaznjavanja), imamo jos i vps po odluci o vrsti&visini prek sankcije. 2-sigurno ti nece reci da nesto potpisujes ako ostaje u okvirima zospcom propisanoga, ali ako u kojoj nocnoj mori kaze - ne potpisuj, nisi duzna to napraviti (sam zapisnik sa rocista ce ti se vjerojatno u svakom slucaju dati na potpis - to potpisi) 3-nemoj nista samoinicijativno natuknjivati tamo izuzev prijedloga da ti se vozacka oduzme uvjetno/kazna umanji po 50 zp-a - samo se drzi onoga kako si planirala. u slucaju da ne dodje do odricanja od prava na zalbu/pisanog otpravka, rjesenje ce ti naknadno stici postom, ali moguce da ti vec na licu mjesta kaze sto ce u njemu pisati/kakvu sankciju ce izreci i sretno i javi kako si prosla pa cemo vidjeti sto dalje btw, bog legalisovog prometno-prekrsajnog, ne bog cijelog legalisa, u kaznenom priznajem autoritet tamosnje moderatorice i podlozan sam korekcijama Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2006. a dobro... moj doseg na legalisu je prometno-prekrsajni, tak da je to meni od milja legalis uglavnom hvala... znaci potpisujem zapisnik u svakom slucaju, a odricanje prava na zalbu samo ak je 500 i uvjetno... e puno hvala, javim se slijedeci tjedan kak je proslo... sto se tice rjesenja... ako recimo prodjem s losijom varijantom, jel se meni to rjesenje mora na ruke dat...? jer postoji velka sanse da necu slijedecih mjesec-dva bit u zg-u... pa posljedicno ne bih mogla podnijet zalbu ak mi dodje rjesenje (dobro osim ak mi neko drugi ne natipka...) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2006. ako recimo prodjem s losijom varijantom, jel se meni to rjesenje mora na ruke dat...? aha, moras zaprimiti pisani otpravak sa poukom o pravnom lijeku (zalba vps-u u roku 8 dana) postoji velka sanse da necu slijedecih mjesec-dva bit u zg-u... pa posljedicno ne bih mogla podnijet zalbu ak mi dodje rjesenje ovo s mjerom, neki suci vec nakon prve neuspjesne dostave salju policiju, a policija - ovisno o onome sto zakljuci - utvrdjuje i nove prekrsaje (prebivaliste/boraviste) (dobro osim ak mi neko drugi ne natipka...) bude li bilo potrebe tipkat ces ju sama, a ja cu te pazljivo voditi korak po korak... bit ce to zalba koja ce 3-clano vijece vps-a ostaviti bez daha i izmamiti im suze na oci, ta zalba ce uci u udzbenike i genracije poslje toga ce ju proucavati kao primjer osnovane, utemeljene i obrazlozene zalbe protiv 1-stupanjskog, a zbog odluke o vrsti&visini prek. sankcije... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2006. ovo s mjerom, neki suci vec nakon prve neuspjesne dostave salju policiju, a policija - ovisno o onome sto zakljuci - utvrdjuje i nove prekrsaje (prebivaliste/boraviste) sto to znaci? meni stvarno jest prebivaliste/boraviste tu di jesam, samo mislim, ljeto je, nemrem ja cucat doma i cekat rjesenje... ja u zagrebu skoro ni necu bit ovo ljeto... uglavnom pitanje je jel mi to moze bit problem (s obzirom da prekrsaj o boravistu ne moze bit ja mislim, ili moram prijavljivat ono, 12.6.-30.6. boraviste mjesto x, 30.6.-10.7. mjesto y itd ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 5. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2006. jel mi to moze bit problem nece... u najgorem slucaju ti drugi put dostavi policija, a ti pojasnis nepodizanje cinjenicom da si bila na moru u tom periodu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.