elistone objavljeno: 29. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 29. prosinac 2012. veceras sam htio parkirati svoju alfu 145 u sigetu u parkirno mjesto koje nije bilo oznaceno ni jednim znakom upozorenja da se nalazi velika rupa. kako sam usao u parking mjesto istim trenom mi je zapela prednja maska koja je pala na dno i raspala se. sto sada uciniti, da li se javiti osiguranju, tuziti parking sluzbu,ja sam svezao sa plasticnim uzetom i jedva dosao doma na sva 4 vozeci 20 na sat,jednostavno ne znam kome se obrati za pomoc,sve sam slikao mobitelom i svjedok decko koji mi je pomagao to zavezati sve to moze pored slika potvrditi.hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 30. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2012. Trebali ste ostati na mjestu događaja i zvati prometnu policiju. Ovako ste mjestu događaja izmijenili u potpunosti, još rizikujete kaznu da se vas kazni s 3.000 kuna, a vjerujem da za te novce možete kupiti, lakirati i montirati novi branik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.