rudar objavljeno: 31. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 31. prosinac 2012. Prije deset godina prodao građ. zemljište i započetu gradnju kuće sa svim papirima i priključkom struje na gradilištu.Ugovor ovjerili kod javnog bilježnika,danas nakon deset godina kupac još uvijek nije prebacio vlasništvo na sebe ali je napravio u međuvremenu kuću u kojoj živi.Gore sam naveo posebno i priključak struje jer par godina na moje ime i adresu stizali računi za struju koje je kupac uredno plaćao.Bio u HEP-u pokazivao ugovor o kupoprodaji ali nisu želili prebaciti na kupca račun kakvo je sada stanje neznam.Mene najviše zanima da li su moguće posljedice za mene kao bivšeg vlasnika? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 6. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2013. Postovani,ako je vase pitanje usmjereno samo na problem struje,idite u HEP i raskinite ugovor koji je vezan za potrosnju el.energije na konretnom objektu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rudar odgovoreno: 6. siječanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2013. Moje pitanje se odnosi i na zemljište kao predmet kupoprodaje koja do sada nije premijera na novog vlasnika kao i struja.Ne bih želio imati nekakve probleme pa ne znam da li je moja sumnja opravdana da bih i ja mogao snositi nekakvu krivci ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 7. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2013. Kupac moze podnijeti prijedlog za upis prava vlasnistva kad pozeli,nevidim po vas neki poseban problem,s tim da cuvate primjerak kupoprodajnog ugovora,ako bi sta poslo u krivom smjeru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rudar odgovoreno: 8. siječanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2013. Kupac se još nije upisao kao vlasnik niti u gruntovnici niti katastru niti je poreznoj prijavio kupoprodaju ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.