blade1978 objavljeno: 31. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 31. prosinac 2012. Poštovani život s suprugom je postao nepodnošljiv, upoznala sam puno bolju osobu i brižnu. Imam dvije kćerke od 12 i 7 godina. Pitanje glasi kako planiram razvod od supruga zanima me stan u kojem živimo dali imam prava na pola stana jer je stan kupljen par mjeseci prije braka zajedničkim odabirom. Na supruga je kredit i ja sam zaposlena cijelo vrijeme braka što znači 13godina. dali imam prava na taj stan tj. isplatu za tu nekretninu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 31. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2012. Imovina stecena u braku je suvlasnistvo u jednakim dijelovima oba bracna partnera,medjutim i sami ste naveli da je suprug kupio stan prije stupanja u brak,sto je vrlo mudro uradio,uzimajuci u obzir vase navode iz objave..Postoji mogucnost da trazite vrijednost vasih ulaganja u nekretninu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blade1978 odgovoreno: 31. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2012. Hvala na odgovoru, kolike su mi šanse da meni pripadnu djeca uz njegovu alimentaciju jer imam stalan posao i primanja oko 3200kn i živjela kao podstanar? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.