kvakica objavljeno: 3. siječanj 2013. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2013. Pozdrav! Molim pomoć!!Da li kao redovni student mogu biti zaposlen na određeno?? Odgovora ima svuda svakakvih, a mene zanima taj zakonski dio? Da li mogu dobiti kakvu kaznu,zabranu ili nešto? Zadnja godina diplomskog studija sam, a završio sam trogodišnji studij i to zanimanje imam upisano u radnoj knjižici.Pa bi se sa višom stručnom spremom zaposlio.Poslodavac mi odobrava odlaske na faks jer imam još sitne obveze,a nema na mom faksu izvanrednog studija. Dobio sam neke informacije da je zapravo samo problem u mirovinskom i zdravstvenom i to tamo treba prebaciti na poslodavca sa roditelja,a ostalo ostaje mirno..do završetka studija.. Da li stvarno ostaje mirno?? Razumijem da bih izgubio studentska prava (xica,pokaz,dopunsko) ali da li to može škoditi mom studiju,odnosno da li je moguće izbacivanje s faksa,nepriznavanje ispita,diplome ? jer i to sam čuo da je moguće.. hvala jako puno!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.