Jump to content

prihvaćanje otkaza kao tehnološki višak u trudnoći


venddy

Preporučene objave

Pozdrav,

molim za savjet ako je tko upoznat. Trenutno sam na komplikacijama u trudnoći i u međuvremenu je u firmi u kojoj radim ponuđena stimulativna otpremnina uz prihvaćanje otkaza o radu ( kao tehnološki višak). Ponuđene otpremnine su čak uvećane za dodatni iznos određenim kategorijama između čega su naveli rodilje, žene na porodiljnom i još neke skupine.

Kako sam ja zainteresirana prihvatiti ovu ponudu kontaktirala sam moje u firmi, pravnu službu da bi mi rekli da su se malo zaletili, nespretno napisali kojim sve kategorijama je moguće ovo prihvatit jer da po zakonu oni trudnici nikako ne mogu dati otkaz.

Zanima me da li je to baš tako u slučaju da je trudnica zainteresirana i suglasna i što bih mogla napraviti da iskoristim ovu ponudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nije tako jednostavno, pošto sam ja trudnica oni mi ne mogu dati otkaz, a ako sam ja sporazumna s tim, radi se o sporazumnom otkazu čime mi automatski nije uručen otkaz kao tehnološkom višku (jednostrano) i nemam pravo na stimulativnu otpremninu (a to je jedini razlog zbog kojeg sam i željela iskoristit ovu priliku)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija