Andrea1 objavljeno: 13. siječanj 2013. objavljeno: 13. siječanj 2013. Poštovani, molim vas za pomoć, zbilja ne znam kome bih se obratila. Imam 20 godina, roditelji su mi rastavljeni već 4 godine, određena je alimentacija koju otac nije plaćao do danas, brat mi ide u 8.razred, ja studiram, majka mi je neko vrijeme radila kao čistačica, pa smo primali socijalnu pomoć, zatim je radila 3mj. za grad u javnim radovima i sad čekamo da prođe 3.mj. jer toliko treba da opet dobijemo socijalno jer ne može pronaći posao. Živimo kao podstanari, ja sam u studenskom domu, otac sad živi s drugom u našoj obiteljskoj kući koju ne želi prepisati na sebe, kako ne bi morao dijeliti s nama, prije razvoda dao je otkaz kako nebi morao plaćati alimentaciju, sada radi na crno. osim te kuće, ima i kvadraturu u kući moje bake, to je kuća od obnove, koliko znam jedino na sebi ima prepisan automobil. Bio je nasilan te nas zlostavljao psihički i fizički, ni sad nas ne pušta na miru, majci prijeti smrću ukoliko ga tuži za alimentaciju. Ona ga se boji i ne usudi se ponovno koristiti besplatnu pravnu pomoć (koristila ju je za razvod) jer ju je odvjetnica napadala kako joj nije dovoljno plaćeno i da moja majka mora još platiti. S ocem se ne da razgovarati, on smatra da se dovoljno brinuo za nas. Rečeno nam je da ništa ne možemo ako on ne radi i ako nema kuću na sebi. Što da radim? Kome da se obratim? Dajte mi savijet. Unaprijed hvala!!! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.