tun_cro objavljeno: 15. siječanj 2013. objavljeno: 15. siječanj 2013. Pozdrav, molim vas pomozite mi u vezi sljedeceg: Zarucnik mi je iz Tunisa, ja sam iz Hr. Zarucili smo se u Tunisu. Trebalo bi da on mene sad posjeti, a posto mu treba viza moram mu slati pozivno pismo. Nezaposlena sam, i navela bih tatu koji prima mirovinu kao pozivatelja, ali me brine onaj dio sa 1/3 primanja koja bi se trebala izdvojiti u korist Ministarstva. Malo je puno. Inace bio bi samnom i sa starcima u kuci, kao sto sam i ja kod njega bila. Znaci nema problema za hranu i smjestaj, a kada bi dolazio dosao bi od 20-30 dana otprilike. Koliki bi bio problem da dobije vizu? Sto mi je jos potrebno osim pozivnog pisma? I ako bi moja sestricna slala pozivno pismo za njega, jel se moze taj dio iskoristiti kao financijska garancija, a da se navede moja adresa? Drugo pitanje, vjencanje. Posto je on strani drzavljanin zanima me koji su papiri potrebni i koliko bi otprilike trebala imati novaca za sve papire ( put u Bec odn. cijena usluga sto ih ambasada napravi; autorizacija braka ili vec sto treba ) koji koliko sam cula moraju biti prevedeni na hr, tj, svi njegovi papiri koji se traze, treba valjda biti i prevoditelj na vjencanju, i mislim da je sve jednostavno prepreskupo. Ili postoji neka druga opcija npr. vjencanje u nekoj drugoj drzavi gdje bi nas izaslo sve to jeftinije i jednostavnije? Znam da je milion pitanja ali mi je veoma bitno i ako ima neka dobra dusa da mi da konkretne odgovore bila bih mu zahvalna do neba. Hvala unaprijed Citiraj
tun_cro odgovoreno: 17. siječanj 2013. Autor odgovoreno: 17. siječanj 2013. Molim vas bilo koji odgovor ???? pls ? Citiraj
tun_cro odgovoreno: 21. siječanj 2013. Autor odgovoreno: 21. siječanj 2013. Molim vas ljudi, bilo kakav odgovor da od neceg mogu krenit? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.