conscience objavljeno: 17. siječanj 2013. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2013. Prosla sam kroz crveno i napuhala 0,72.. Totalna glupost, znam..Kazna je 3000kn sto je ocekivano ali sigurnosna mjera je oduzimanje vozacke na 6mj. Moze li se to ikako izbjeci ili ublaziti zbog egzistencijalnog pitanja ili tako nes. Inace prije dvije god nisam imala zimsku opremu i uzrokovala sam manju nezgodu. Za to sam platila 1000kn. Help! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 19. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2013. Može se ublažiti na tako malu koncetraciju alkohola, samo priložite kvalitetne dokaze kojima pratite sve tvrdnje iz teksta prigovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cracker811 odgovoreno: 20. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2013. Prosla sam kroz crveno i napuhala 0,72.. Totalna glupost, znam..Kazna je 3000kn sto je ocekivano ali sigurnosna mjera je oduzimanje vozacke na 6mj. Moze li se to ikako izbjeci ili ublaziti zbog egzistencijalnog pitanja ili tako nes. Inace prije dvije god nisam imala zimsku opremu i uzrokovala sam manju nezgodu. Za to sam platila 1000kn. Help! Naravno da imate pravo na prigovor. Kako petpetica kaže, navedite dokaze.. U prigovoru objasnite svoju situaciju, zašto Vam je vozilo neophodno svaki dan (posao, djeca, bolesna baka,..) i slično - potkrijepite to dokazima i pratite samo da to pošaljete u zakonskom roku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
conscience odgovoreno: 26. siječanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2013. Hvala na odgovoru! Lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.